T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi

Metin ÇAÇAN - Okul Müdürü

1974 yılında Diyarbakır Kulp ilçesinde doğdu.İlk,orta ve lise tahsilini Kulp ilçesinde tamamladı.1997 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi.2016 yılında Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını tamamladı.

1997 yılında Diyarbakır Hüseyin Uluğ İlköğretim okulunda ilk görevine başladı.Daha sonra Diyarbakır Süleyman Demirel Lisesine tayin oldu.Aynı okulda müdür yardımcılığı,müdür baş yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı.

2008 yılında Diyarbakır Gaffar Okkan Anadolu Lisesinin kurucu müdürlüğünü yaptı.2009 yılında Diyarbakır Nafiye Ömer Şevki Cizrelioğlu lisesine tayin oldu.Aynı okulda müdür yardımcılığı ve müdür baş yardımcılığı yaptı.

2014 yılında Diyarbakır Yenişehir Gaffar Okkan Anadolu lisesine okul müdürü olarak atandı.4 Yıllık çalışma süresinden sonra Ağustos 2019 tarihinde Diyarbakır Yenişehir Rekabet Kurumu Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandı.Halen Diyarbakır Yenişehir Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.